Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

JOKAZON

Al meer dan 45 jaar de zonwering en rolluiken specialist van Noord Nederland. Levering en montage van elektrische zonwering, rolluiken, screens, markiezen en meer.

Behalve kwalitatief hoogstaande producten voor een goede prijs, onderscheidt eigenaar Roy Kamst zich ook zeker met een uitstekende advisering en service. Gewoon het complete pakket, inclusief inmeten, op maat maken, montage en het onderhoud.

INTAKE

Tijdens het intake gesprek kwam eruit dat Roy opzoek was naar een systeem die de offertes voor hem samenstelt. Hij wou graag dat wanneer alle opgemeten maten in het systeem worden ingevoegd er automatisch een offerte uit komt. Het was ook belangrijk dat het systeem 4G en tablet vriendelijk is dit omdat Jokazon altijd met een tablet bij de klant langs gaat.

Vervolgens hebben wij alle wensen in een overzichtelijk schema gezet. Dit schema hebben we daarna onderverdeelt in verschillende fases zodat we de bouw van het systeem kunnen faseren.

WAT HEBBEN WE GEBOUWD?

In het verleden was er door ons al een systeem voor Roy gemaakt. Dit concept hebben we overgenomen en verbeterd. Al het programmeerwerk is herschreven en opgeruimd. Nu kan Jokazon meer orders per dag verwerken. Met dit nieuwe systeem is het meer dan verdubbeld. Ook hebben we ervoor gezorgd dat het systeem beter overzichtelijk is waardoor je nu makkelijk alle orders in kan kijken.

...

IN DE PRAKTIJK

Het project is door ons inmiddels afgerond. Het eindresultaat laat een blije klant zien die nu al meerdere systemen door ons heeft laten maken.

Wij zorgen bij alle systemen van Jokazon voor de hosting. Voor de rest onderhouden wij het systeem jaarlijks. Dit houdt in dat we enkele keren per jaar updates uitvoeren waardoor alles up-to-date blijft.