Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

KNAL VERHUUR

Wie kent ze niet? Knal verhuur uit Zuidbroek is dé place to be voor het huren van springkussens, attracties en partytenten. Heb je een feestje op de planning? Dan ben je bij de heren van Knal verhuur aan het juiste adres. De meeste klanten komen binnen via de website van Knal verhuur.nl, daarom hebben we een maatwerk CRM-systeem ontwikkeld die gekoppeld is aan de website.

Wat ooit begon met de verhuur van twee partytenten is uitgegroeid tot een allround verhuurbedrijf & party cateraar. Om alle bestellingen, offertes en facturen in goede banen te leiden hebben we gekozen voor een maatwerk CRM-systeem waarin Knalverhuur al deze zaken makkelijk kan regelen.

BOUWEN VAN HET SYSTEEM

Toen we de vraag van Knal verhuur kregen om een CRM systeem te bouwen hebben we eerst samen gekeken waarvoor deze gebruikt zou gaan worden. We hebben er tijdens de bouw voor gezorgd dat bepaalde onderdelen extra geoptimaliseerd zijn voor mobiele telefoons.

Voor Knal verhuur is het vooral belangrijk dat er geen losse opdrachtbonnen meer nodig zijn. Dit hebben we in orde gemaakt, nu kan de klant rechtstreeks in het systeem een order plaatsen. Hiermee worden dan ook de opdrachtbonnen in het systeem gevuld. Als de klus is voltooid kan de administratie een factuur aanmaken die digitaal naar de klant wordt verzonden. Op deze manier heeft Knal verhuur veel meer overzicht gekregen in de administratie.

...

INZICHT IN ADMINISTRATIE

Veel klanten van Knal verhuur komen binnen via de website. Een nieuwe aanvraag komt vervolgens binnen in het CRM-systeem. Een werknemer controleert de aanvraag en keurt deze goed. Na de goedkeuring wordt het doorgezet naar een opdracht.

De collega’s die het materiaal moeten brengen zien iedere dag welke opdrachten er voor die dag op staan.