Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Wieringa Bedum

Loon- & Grondverzetbedrijf Wieringa Bedum en wij hebben een bijzondere band; onze samenwerking dateert al van jaren terug. Toen we ongeveer 7 jaar geleden hun eerste website opleverden, waren ze al dé specialist in agrarisch loonwerk, cultuurtechnisch werk en grondverzet in Noord Groningen. Maar zoals alles in het leven, zijn er momenten van groei en vernieuwing.

De afgelopen jaren heeft Wieringa een indrukwekkende groei doorgemaakt. Hun team is gegroeid, het materieel is volledig vernieuwd en hun diensten hebben een groter bereik gekregen vanuit hun strategisch gelegen hoofdkantoor in Bedum. Met deze vooruitgang kwam ook het besef dat hun digitale aanwezigheid een opfrisbeurt nodig had.

Wat hebben we gedaan?

Toen Wieringa Bedum bij ons terugkwam voor een vernieuwde website, zagen we het als een kans om de evolutie van hun bedrijf vast te leggen en te vertalen naar het digitale domein. Ze wilden een website die niet alleen hun uitgebreide diensten liet zien, maar ook de groei en vernieuwing die ze hebben doorgemaakt in de afgelopen jaren.

Met een grondig begrip van hun geschiedenis en de veranderingen die ze hebben doorgemaakt, hebben we een website ontworpen die zowel hun rijke verleden als hun vernieuwde visie eer aan doet.

We begrijpen het belang van het up-to-date houden van klanten en volgers met de nieuwste ontwikkelingen, projecten en updates. Dus om deze stroom van informatie naadloos te integreren met hun website, hebben we een speciale Facebook-koppeling geïmplementeerd. Dit betekent dat de meest recente Facebook-berichten automatisch op hun website verschijnen.