Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

wij bouwen cash koppelingen

Als ondernemer is het belangrijk om je boekhouding goed op orde te hebben. Een goede boekhoudsoftware kan hierbij helpen, en een van de meest populaire opties op dit gebied is cash. Dit boekhoudsysteem biedt een overzichtelijke interface en een scala aan handige functionaliteiten, zoals automatische categorisatie van uitgaven en inkomsten, herinneringen voor betalingen en integratie met bankrekeningen.

Maar wat als je wilt dat cash nog beter aansluit bij jouw specifieke behoeften? Dan is het bouwen van een cash koppeling wellicht iets voor jou. Een cash koppeling is een manier om cash te verbinden met andere software of systemen, zodat je gegevens gemakkelijk kunt uitwisselen en automatiseren. Zo kun je bijvoorbeeld een koppeling maken met je webshop, zodat verkoopgegevens automatisch in cash worden verwerkt. Of je kunt een koppeling maken met je CRM-systeem, zodat klantgegevens en facturen automatisch worden gesynchroniseerd.

Met cash koppelen kan middels code die wij schrijven. We hebben veel ervaring met het cash platform.

We bouwen alles op maat. Daardoor is bijna alles vanuit cash te koppelen met je CRM of webwinkel.

Bouwen we iets op maat? Dan wordt dit jouw eigendom. Wij bouwen dit voor jouw bedrijf.

wat kan OnlineBouwers voor jou bouwen?

OnlineBouwers koppel je jouw administratie met het systeem van Cash. Zo wordt jouw administratie met 95% geautomatiseerd. Heb je een webwinkel en wil je de producten 1 op 1 gekoppeld hebben vanuit cash? Wij kunnen dit voor je bouwen. Ook het koppelen aan een bestaand of nieuw CRM kunnen wij voor je verzorgen. Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Er zijn verschillende manieren om een cash koppeling te maken, zoals het gebruik van API's (Application Programming Interfaces) of het importeren en exporteren van gegevens via CSV-bestanden. Welke methode het beste bij jouw behoeften past, hangt af van de software of systemen waarmee je wilt koppelen en hoeveel gegevens je wilt uitwisselen.

Inventariseren

Overleggen van mogelijkheden

Offerte voorstel

Ontwikkeling

Oplevering en onderhoud