Wij bouwen maatwerk software voor bedrijven

Ben je op zoek naar een CRM-Systeem dat volledig aansluit bij jouw bedrijf? OnlineBouwers helpt je graag op weg! Wij bouwen CRM-Systemen op maat met als resultaat dat het volledig aansluit bij jouw bedrijf én werkzaamheden.

OnlineBouwers is dé softwarespecialist

We houden ons graag bezig met het ontwikkelen van maatwerk CRM-systemen, hierbij vinden we het erg belangrijk dat het systeem van A tot Z volledig aansluit op de wensen van onze klant. Niet iedereen heeft kennis van digitale systemen, daarom zorgen we graag voor gebruiksvriendelijke software dat door eigenaar én medewerker makkelijk te gebruiken is. Gemak, tijdsbesparing en efficiëntie zijn voor ons belangrijke factoren bij het creëren van een CRM-Systeem.

Onze werkwijze

We beginnen altijd met een intakegesprek op locatie of bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek zijn we vooral benieuwd naar de huidige werkwijze. Welk systeem gebruik je nu? Waar loop je tegenaan?
En vooral: wat zou je graag anders willen?

Met deze informatie gaan we aan de slag. Het ontwikkelen van een maatwerk CRM-Systeem is zeer complex en wordt opgedeeld in meerdere fasen. We betrekken onze klanten daarom al vanaf het éérste moment bij de ontwikkeling van iedere fase. We geloven erin dat we op deze manier écht een systeem kunnen bouwen dat volledig aansluit op de wensen van onze klant.

Onze software bouwers

Kevin

php & laravel programmeur

Jesper

php & laravel programmeur

Maatwerk

Wanneer de werkzaamheden aan het CRM-Systeem zijn afgerond breekt de testfase aan. Onze klanten gaan het maatwerk systeem dan enkele maanden uitproberen, pas bij intensief gebruik van het systeem ontdek je als klant zijnde of er nog zaken missen óf dat er nog aanpassingen nodig zijn.

Bij het bouwen van een maatwerk CRM-Systeem is niks standaard en zijn de mogelijkheden eindeloos. Iedere klant en ieder bedrijf zijn weer anders. Benieuwd naar een aantal praktijkvoorbeelden? Hieronder vind je enkele klanten die een software systeem door ons hebben laten ontwikkelen.