Met ons bellen? 050 700 15 18 Of per mail info@onlinebouwers.nl

Buist Asbestinventarisatie & Adviesbureau

Buist Asbestinventarisatie & Adviesbureau stond voor de uitdaging dat hun bestaande website verouderd was en niet meer het verhaal van het bedrijf vertelde. Met de groei van het bedrijf moest het ook duidelijker worden welke diensten zij aanbieden.

Oplossing & Resultaat

Om deze uitdagingen aan te pakken, zijn we bij Buist Asbestinventarisatie & Adviesbureau op locatie geweest. Samen met het bedrijf hebben we gekeken naar hun diensten en de teksten op de website. Daarnaast hebben we een fotoshoot op locatie gepland voor het voorjaar om nieuwe foto's te maken die het verhaal van het bedrijf beter kunnen vertellen.

Het resultaat is een volledig nieuwe website met een fris ontwerp dat de diensten van Buist Asbestinventarisatie & Adviesbureau beter belicht. Dankzij de nieuwe teksten en de geplande fotoshoot wordt het verhaal van het bedrijf nu op een heldere en aantrekkelijke manier gecommuniceerd naar de bezoekers van de website.

Toekomst

In het voorjaar staat er een fotoshoot op locatie gepland om nieuwe foto's te maken voor de website. Daarnaast verzorgen we ook de hosting, domeinnaam en e-mail.